Annonse


Gates samarbeider ikke

Gates på video er et «Microsoft horror show», skriver Seattle Times. Forsvareren vil at hele videoen skal vises samlet. Påtalemyndighetenes advokat forbeholder seg retten til å vise videoen i mindre kutt.

Problemet er Gates
Dommeren mener Bill Gates er lite samarbeidsvillig, og avslo begjæringen fra Microsofts advokat om å vise videoen samlet.

– Problemet synes å være deres klient, ikke med måten hans erklæring blir presentert, svarte dommer Thomas Penfield Jackson, i følge Nando Times.

Annonse


Møter i retten
Gates er nølende og virker desorientert i opptakene som er vist. Bakgrunnen til dette skal være at Gates er helt overbevist om at saken er ren nonsens.

– Påtalemyndighetene ønsker å kjøre fram bildet av Gates som smålig, og lite tolerant overfor konkurrentene. Dette kan bli svært viktig for saken, sier advokaten Eugene Meigher til Seattle Times.

Meningen deles av flere. Det spekuleres allerede nå i om Bill Gates nå vil endre strategi. Han skulle ikke dukke opp i rettssalen, men flere amerikanske kommentatorer mener at sjansen øker for at han nå vil ombestemme seg.