Annonse


Børssystem utsatt

Systemet skulle allerede vært i gang. Men nå er alt utsatt på nytt. Handelssystemet ble utsatt for en drøy uke siden. Den siste tiden har blitt brukt til å teste det ut, etter at man fant det børsen kaller en “kritisk feil”. Denne feilen gjorde at meglerhusene ikke fikk informasjonen i tide.

Tar ikke sjanser
Etter at børsen nå har gjort ferdig testene sine, er det bestemt at det skal gjøres en mindre endring i konfigurasjonen. Børsen vil være klar med det nye systemet i midten av desember, men børsen har vurdert det slik at det ikke er hensiktsmessig å starte opp da.

Dermed blir oppstarten først etter nyttår, melder børsen.

Norges Fondsmeglerforbund sier at man tar dette til etterretning. Forbundet ser likevel frem til at medlemmene kan teste systemet i et forbedret miljø.