Arkiv

Annonse


Telias toppsjef sier opp

ArkivLars Berg skal begynne i toppledelsen i det tyske industrikonsernet Mannesmann, i telekom-divisjon, opplyser Telia i en pressemelding.

Søker mer utfordringer
– Min beslutning har ingenting med Telia eller Telias framtid å gjøre. Det handler i stedet om at jeg har fått ett attraktivt og spennende tilbud, som jeg ikke kan si nei til. Jag får ansvaret for at et av Europas største industrikonsern utvikles innen et rask voksende forretningsområde – ett område som jeg har brukt store deler av mitt liv på, nemlig telekom.

– Jeg ble også tilbudt muligheten til på ny å jobbe i et internasjonalit miljø, noe som både min familie og jeg har gjort tidligere og opplevd som utrolig stimulerende, sier Lats Berg.

Beklager avgang
Styreformann Jan Stenberg i Telia beklager toppsjefens avgang. Det opplyses intetn om hvem som overtar sjefsposten. Lars Berg har sittet i lederstolen siden 1994.

Det var Lars Berg som førte forhandlinger med Tormod Hermansen om en fusjon av de to nordiske telegigantene Telia og Telenor.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse