Oslo Børs

Annonse


Børsen ned igjen

Oslo Børs

Tandberg Data ble anbefalt av flere meglerhus for kort tid siden, og ble omsatt for 27 kroner i begynnelsen av måneden. Nå virker det som om markedet er mer avventende til aksjen. I går ble det nemlig handlet 70.000 aksjer til en verdi av 1,3 millioner kroner.

Påvirket av opsjoner
Heller ikke Merkantildata hadde noen stor dag. Aksjen endte ned 3,5 prosent, og ble sist omsatt for 69 kroner. Aksjen ble omsatt for 90 kroner så sent som 3. november. Flere av sjefene i selskapet innløste en del opsjoner onsdag, og dette kan ha påvirket markedet.

Opticom er vinneren
Blant vinneraksjene finner vi nok en gang Opticom. Selskapet utvikler lagringsmedier basert på plastikk, og det virker som om investorene har tro på at selskapet står foran et gjennombrudd. Aksjen endte opp 7,91 prosent onsdag, og ble sist omsatt for 75 kroner.

Det ble omsatt 8.800 Opticom-aksjer onsdag, noe som er betraktelig lavere i forhold til forrige uke.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse