Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Sikrer NetCom-gevinst

TELEGRAM: Ansatte i NetCom benyttet seg onsdag av opsjonen på å selge aksjer i selskapet. Aksjene ble kjøpt for 75 kroner nylig, og ble solgt for 175,67 kroner. Informasjonsdirektør Per Bjørkum (bildet) er en av de som gjør 2,2 millioner kroner på dette.

Arkiv
Det er ledere i NetCom som nå har benyttet seg av muligheten til å ta en pen fortjeneste. For kort tid siden benyttet de seg av en opsjon på å kjøpe aksjer for 75 kroner. Disse opsjonene ble tildelt i 1997.

2,2 mill. kr hver
Nå selger Arvid Nilsen (markedsdirektør bedrift), Mikal Rohde (markedsdirektør privat), Harald Næss (IT-direktør), Henning Stene (finansdirektør) og Per Bjørkum (informasjonsdirektør) 22.000 aksjer hver. Prisen er 175,67 kroner aksjen. Dermed sitter de fem igjen med 2,2 millioner kroner hver før skatt.

Bjørn Egil Jensen og Jens Hetland solgte aksjer. Kursen var den samme, realisert gevinstble 700.000 og 504.000 kroner.

Dette kommer frem i en melding fra Oslo Børs.

Stikkord: Mobil