Foto: Jørgen berner Ross

Annonse


Ikke avklaring for Sense

Foto: Jørgen berner RossTil tross for massive protester fra både Telenor, NetCom og Telia, har Sense stor tro på at Post- og teletilsynets vedtak blir stående.

– Sense er trygge
– Vi føler oss rimelig trygg på at Sense-vedtaket i PT blir stående. Både i DG 4 og DG13 i Brüssel har vi fått signaler om at det norske vedtaket er helt i tråd med EU-direktivene på området. I tillegg er det meget sannsynlig at liknende vedtak blir gjort hos telemyndighetene både i Sverige og Danmark i nær framtid, sier styreformann Trygve Tamburstuen i Sense.

Orange og Sense?
Han ønsker overhodet ikke å kommentere finansieringsbestrebelsene som etter en rekke spekulasjoner går ut på at selskapet trenger en milliard i egenkapital og at eierene bak engelske Orange er på vei inn i Sense.

Forhandlingene pågår fortsatt. Det kan komme en avklaring tidligst onsdag denne uka.