Piratkortbrenner

Annonse


Canal+ lurer crackerne

PiratkortbrennerBetal-TV-kanalen har gjennom det siste året endret sine koder opptil tre ganger i uken. Dette har gjort det mindre lukrativt, men stadig mulig, å drive piratvirksomhet.

Omprogrammeres
Etter det ITavisen erfarer må piratkortene omprogrammeres tilsvarende ofte. Men mange tyvtittere sitter på egne kortprogrammerere, og vanligvis har det tatt maksimalt et par timer fra nye koder er sluppet til de er tilgjengelige for nedlasting via Internett.

Tar en uke?
Piratkortdistributører har hatt tilgang til de offisielle kodeendringene fra Canal+, som ble oppdatert via en spesiell telefonsvarer. Konverteringen fra disse kodene, til kodene som brukes i piratkortene, har lenge vært kjent.

Men nå er altså disse kodene endret. Etter det ITavisen erfarer har ennå ingen klart å knekke dem. Forrige gang dette skjedde, skal det ha tatt bare sju dager før kodene var knekket.

Kort oppdatere seg selv
Selv om disse kodene kan knekkes, kan det være til liten nytte. Canal+ har nemlig sendt ut et nytt selvoppdaterende kort til alle sine abonnenter.

Med dette kortet kan kanalen endre sine koder opptil hvert 3. minutt. Da blir det lite fotball på piratene. Men hva gjør vel det, så dårlig som Liverpool spiller om dagen…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse