Christoffersen, Terje

Annonse


Ikke Rimi-salg for NetCom?

Christoffersen, Terje

Post- og teletilsynet (PT) vil nemlig av NetCom skal registrere sine kontantkortkunder. Men Rimi sa ja til å selge denne type mobilabonnement nettopp fordi de slapp en masse byråkrati med å registrere kundene, melder Finansavisen.

Bryter forskrifter?
– Vi arbeider med dette akkurat nå. Det er min personlige oppfatning at kontantkort er i strid med forskriftene. Men Post- og teletilsynet har ennå ikke tatt noe standpunkt, og det pågår nå diskusjoner med Samferdselsdepartementet om dette, sier rådgiver Odd Helleland i PT.

GSM-konsesjonene stiller ingen konkrete krav om registrering. Men PT mener nettforskriftene åpner for at operatørene kan pålegges slike plikter.

Annonse
Skulle øke
Allerede før jul kan de blir mulig å kjøpe NetComs kontantkort i 500 Rimi-butikker landet rundt. Forrige uke lanserte mobiloperatøren 1.330 nye utsalgssteder. En avtale med bensinstasjonkjedene til Statoil og Fina kan gi ytterligere 700 utsalgssteder.

På eget initiativ registrer konkurrenten Telenor Mobil i dag sine kontantkortkunder.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse