IBM TP 600

Annonse


IBM ThinkPad 600

IBM TP 600

ThinkPad 600 (Modell 510) veier bare 2,9 kg med strømforsyning (2,4 uten) og gir tilgang til alt du trenger når du er på reisefot.

Kan koble til DVD
Vår testmaskin var utstyrt med 32 MB minne, 4 GB harddisk, 128-bits grafikkort med 2 MB minne som også håndterer 3D, 56 Kbps modem, og 13,1-tommers TFT-skjerm med 1024×768 punkter. Multibrønnen i fronten rommer en 24xCD-ROM-spiller eller en diskettstasjon som alternativt kan tilkoples eksternt. Brønnen kan alternativt utstyres med DVD-stasjon eller ekstrabatteri.

ThinkPad 600 har to Type I/II PCMCIA-kortplasser med CardBus, infrarød, trådløs overføring, USB-port, joystick-port og alle andre porter du trenger.

Annonse
Herlig skjerm
ThinkPad 600 byr på en herlig, lyssterk skjerm med bryter for lysintensitet, og et meget komfortabelt tastatur. Med IBMs nye TrackPoint kan du velge mellom å klikke direkte på pekepinnen, eller på knappene på håndleddstøtten (nå også med “rulleknapp”).

Håndleddstøtten har innebygde stereohøyttalerne med respektabel 3D-lyd, ekstern volumkontroll og innebygd mikrofon.

Gode resultater
Under batteritesten varte Li-Ion-batteriet 3 t og 31 min – ett godt resultat for en P II-maskin. I ytelsestesten oppnådde ThinkPad-en et resultat på 17,6. Det er ikke best, men likevel plenty med kraft for heftige presentasjoner.

ThinkPad 600 støtter den DMI 2.0 og ACPI. Maskinen følges av Lotus SmartSuite 97, samt programmer for strømstyring, pekepinn, telefoni, videotelefoni, ISDN-kommunikasjon, og nettadministrasjon (LANDesk Client Manager, og snart også Tivoli).

Vellykket maskin
Vi synes ThinkPad 600 (Modell 510) er en meget vellykket konstruksjon, og siden juni er prisen på testmaskinen satt ned fra 42.000 til 28.500 kr. Nå leveres denne reisemaskinen også med 300 MHz Pentium II og en rekke konfigurasjoner.

+

 • Slank og lett
 • Nydelig tastatur og skjerm
 • Høy ytelse
 • Lang batterilevetid
 • Beskjeden ytelse for en 266 Pentium II
 • Kategorier Poeng
  Pris: 3
  Portabilitet: 4,5
  Ergonomi: 6
  Ytelse: 4
  Utstyr: 5
  Nettverk/komm: 6
  Batterilevetid: 4
  Reisevekt: 2,9 kg
  Ytelsestest: 17,6
  Batteritest: 3 t 31 min
  Pris (eks.mva): 28.500

  Annonse


  Annonse


  Annonse


  Annonse