Compaq Armada 7400

Annonse


Compaq Armada 7400

Compaq Armada 7400

Armada 7400 er en Ferrarri i mørkegrå Volvo-innpakning. Maskinen ligger beskyttet i et magnesiumskall som er mange ganger sterkere enn plast. Den har en reisevekt på 3,7 kg (3,2 kg uten strømforsyning), og er litt bredere og dypere enn et A4-ark.

For å pakke inn alt sammen i den 4,5 cm tykke boksen, senkes tastaturet ned i maskinen når skjermen lukkes. Maskinen er i tyngste laget for de som reiser ofte, selv om det funksjonelle designet rommer alt de trenger.

Praktfullt
Innvortes finner vi en 300 MHz Pentium II-prosessor, 64 MB minne, en diger 6,4 GB harddisk, 24xCD-ROM og diskettstasjon (ikke samtidig) og 13,3-tommers TFT-skjerm med 1024×768 punkter. Skjermbildene tegnes av et 64-bits S3 ViRGE/MX 64-bits grafikkort med 4 MB minne, som er knyttet til Intels 66 MHz AGPx1-buss.

Annonse
Maskinen byr på et Sound Blaster Pro-kompatibelt lydkort, innebygd mikrofon, volumkontroll og stereohøyttalere med subwoofer som presterer praktfull lyd! Her er også et 33,6 Kbps modem som kan oppgraderes til 56 Kbps.

Meget fleksibel
Armada 7400 har en fleksibel multibrønn som veksler mellom å huse den medfølgende CD-ROM- og diskettstasjonen, eller DVD-, Zip-, eller ekstra harddisk (ekstrautstyr). Maskinen mangler plass for ekstrabatteri.

Utgangene består av kortplasser for en Type III eller to Type II PCMCIA-kort med CardBus, USB-port, infrarød overføring og alt det andre vi trenger.

Nydelig, men liten
Tastaturet er stort og komfortabelt med god plass mellom tastene, store Enter- og Backspace-taster og adskilte piltaster. Over tastaturet er det fire programmerbare taster, volumkontroll, dvaleknapp og av/på-knapp. En EasyPoint pekepinn stikker opp midt mellom tastene, med museknapper på håndleddstøtten. Hele maskinen kan skråstilles, men håndleddstøtten er i smaleste laget.

Maskinens lyssterke og lynskarpe 13,3-tommers skjerm er nydelig. Noen vil kanskje savne en større skjerm (det finnes både 14- og 15-tommere), men da ville maskinen til gjengjeld ha blitt større. Spillentusiaster kan glede seg over grafikkytelsen.

Forenkler jobben
Armada 7400 kan både leveres med Windows 95 og NT 4.0, er utstyrt med en rekke verktøyprogrammer for strømsparing, sikkerhet og andre funksjoner. Maskinen støtter både ACPI og DMI 2.0.Maskinen leveres med programvaren Compaq Intelligent Manageability og Insight Management som gjør jobben enklere for IT-avdelingen. Armada 7400 har samme programoppsett som andre Compaq-maskiner, og glir lett i bedrifter med Compaq-miljø.

Attraktiv maskin
Compaq Armada 7400 er en meget attraktiv maskin for storbedriftene. For enbrukere, er Armadaen en råsterk mobil-PC med alt de trenger av funksjonalitet. Prislappen på 32.100 kr med 3 års garanti og bæreveske, er heller ikke avskrekkende.

+

 • Lynrask
 • Nydelig tastatur
 • Lang batterilevetid
 • Velutstyrt
 • Tung
 • Kostbar
 • Kategorier Poeng
  Pris: 2
  Portabilitet: 3
  Ergonomi: 6
  Ytelse: 6
  Utstyr: 6
  Nettverk/komm: 6
  Batterilevetid: 3
  Reisevekt: 3,7 kg
  Ytelsestest: 22
  Batteritest: 2 t 31 min
  Pris (eks.mva): 32.100

  Annonse


  Annonse


  Annonse


  Annonse