Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Telenor stor i Østerrike

OSLO: Telenor Nextel inngikk onsdag 11. november avtale om kjøp av den østerrikske internettleverandøren Magnet. Selskapet er markedsleder innen SMB-markedet og nummer én innen domenenavn og web-drift i Østerrike.

Telenor Nextel hevder i en pressemelding at de med mer enn 20.000 kunder anser Magnet for å være godt posisjonert for veksten som nå ventes i det østerrikske internettmarkedet.

-Viktig steg
– Dette er den andre selskapsovertakelsen Telenor Nextel har gjennomført i sentraleuropa i høst, og er et viktig steg i Telenors strategi om å etablere en europeisk internettsatsing, heter det i pressemeldingen.

Østerrikske Magnet har i løpet av de fire årene selskapet har eksistert opparbeidet en betydelig markedsposisjon innen både elektronisk post, internettaksess og Web-drift, hevder Telenor.

Selskapet, som har 40 medarbeidere, vil nå en omsetning på 33 millioner kroner og et positivt resultat i inneværende år, melder Telenor. Samtidig med overtakelsen endres selskapsnavnet til Telenor Magnet.