Annonse


Digital HiNote VP 717

I sommer kostet HiNote VP 717 bare 17.900 kr. Etter at Compaq overtok Digital, er modellen gått ut av produksjon og resteksemplarene kan kjøpes for en rimelig penge.

Utmerket lyd
Den velutstyrte arbeidshesten fra Digital er utstyrt med en 200 MHz Pentium MMX-prosessor, 32 MB minne, 2,1 GB harddisk og 128 bits grafikksystem med 2 MB minne.

Maskinen kan også leveres med større harddisk. Den 12,1-tommers TFT-skjermen presterer 800×600-punkters oppløsning. Lyden håndteres utmerket av et lydkort med wavetable, integrert mikrofon og innebygde stereohøyttalere, og VP 717 har også ekstern volumkontroll.

Vanskelig å skrive
Pekeplaten på håndleddstøtten fungerer utmerket, og følsomheten kan justeres ved hjelp av et medfølgene program. Tastaturet er vi imidlertid ikke så fornøyd med. Tastene er forholdsvis flate og det er lett å taste feil.

Annonse
Maskinen kan låses slik at ikke uvedkommende får tilgang til harddisker etc.HiNote VP 717 er 5,4 cm tykk, veier 3,6 kg og derved i største og tyngste laget til å være en bærbar reisekamerat, selv om batterilevetiden inviterer til nomadeliv. Batteritest viste nemlig en levetid på hele 3 t og 28 min.

Maskinen støtter strømstyringsstandarden ACPI.

I pose og sekk
HiNote VP 717 inneholder både 20x CD-ROM-spiller og diskettstasjon (samtidig), som eventuelt kan erstattes av DVD- eller Zip-stasjon, eller et ekstra Li-Ion-batteri.

Maskinen har to Type I/II PCMCIA-kortplasser med CardBus for modem, infrarød port for trådløs overføring og USB-kontakt.

Raskere enn de fleste
I ytelsestesten presterer HighNote 717 et resultat på 14,4. Det er raskere enn mange maskiner med 233 MHz MMX.

Maskinen støtter DMI 2.0, og kan tilkoples Digitals dokkingstasjoner og portreplikatorer. Nettverksadministrasjonsprogrammet ClientWorks medfølger.

Digital HiNote VP 717 er en velutstyrt, bærbar PC med lang batterilevetid, med tilstrekkelig ytelse for vanlige arbeidsoppgaver. Hvis du får tak i et resteksemplar, kan du gjøre et godt kjøp.

+

 • Prisgunstig
 • God ytelse og batterilevetid
 • Både CD-ROM og diskettstasjon
 • Flatt tastatur
 • Liten harddisk
 • Tykk og tung
 • Kategorier Poeng
  Pris: 5
  Portabilitet: 2
  Ergonomi: 4,5
  Ytelse: 3
  Utstyr: 4,5
  Nettverk/komm: 5
  Batterilevetid: 4
  Reisevekt: 3,6 kg
  Ytelsestest: 14,4
  Batteritest: 3 t 28 min
  Pris (eks.mva): 17.900

  Annonse


  Annonse


  Annonse


  Annonse