Compaq Armada 6500

Annonse


Compaq Armada 6500

Compaq Armada 6500

Armada 6500 er 3,8 cm tykk, bred som et A4-ark, men 4 cm dypere på grunn av den store skjermen. Vekten er 3,2 kg med strømforsyning (2,9 kg uten). Til forskjell fra de ultraportable, har 6500 en multibrønn med plass for medfølgende CD-ROM eller diskettstasjon, eller ekstra DVD-stasjon.

Her er også innebygd modem og nettverkskort, med andre ord alt du trenger når du er på farten.

Masse utstyr
Armada 6500 er utstyrt med 300 MH Pentium II, 64 MB minne, 6,4 GB harddisk, 24 CD-ROM og diskettstasjon, ATI Rage Pro grafikkort med 4 MB minne, AGP 2X med 133 MHz grafikkbuss, 14,1 tommers skjerm med 1024×768 punkter, lydkort med stereo og høyttalere, innebygd mikrofon, 10/100 Mbps Ethernet-kort og 56 Kbps modem.

Annonse
Utbyggingsmuligheter
Portene omfatter blant annet to Type II eller en Type III PCMCIA-kortplasser med CardBus, USB-port, og infrarød overføring.

Maskinen kan suppleres med portreplikator, dokkingstasjon eller en mobil ekspansjonsenhet med stereohøyttalere, mikrofon, joystick-port og S-Video-utgang.

Potent
Det kompakte tastaturet er litt “gummiaktig” og krever tilvenning. Piltastene er ikke skilt fra resten av tastene. Status-displayet på testmaskinen virket ikke, og verken Caps Lock eller NumLock blir markert. Under tastaturet sitter en bred håndleddstøtte, med utmerket pekeplate og museknapper. Tastaturet kan skråstilles.

Den store skjermen med det potente grafikksystemet er praktfull, enten du skal vise presentasjoner eller leke deg gjennom et spill.

Ikke helt til toppsYtelsestesten ga Armada 6500 et resultat på 19,3. Det er meget respektabelt, selv om den ikke gikk helt til topps.

Armada 6500 leveres med Windows 95 eller NT 4.0, og diverse verktøyprogrammer. Den mangler det brukervennlige strømsparingsprogrammet for Windows som de andre Armada-maskinene bruker. Maskinen støtter ACPI og DMI 2.0. Administrasjonsprogram følger ikke med.

Drømmemaskinen?
Fordi maskinen ikke bruker de samme driverne som øvrige Armadaer, passer den ikke helt i rene Compaq-miljøer. For enbrukere er den slanke, kraftige, velutstyrte og fleksible Armada 6500 en drømmemaskin til 41.200 kr med 3 års garanti.

+

 • Meget høy ytelse
 • 14,1-tommers skjerm
 • Integrert CD-ROM, Modem og nettverkskort
 • Lang batterilevetid
 • Forholdsvis lett
 • Middels godt tastatur
 • Passer ikke i Compaq-miljø
 • Kostbar
 • Kategorier Poeng
  Pris: 1
  Portabilitet: 5
  Ergonomi: 5
  Ytelse: 5
  Utstyr: 6
  Nettverk/komm: 5,5
  Batterilevetid: 4
  Reisevekt: 3,2 kg
  Ytelsestest: 19,3
  Batteritest: 3 t 12 min
  Pris (eks.mva): 41.200

  Annonse


  Annonse


  Annonse


  Annonse