Annonse


Prins med hjemmeside

Offisielt heter det fra det britiske hoffets side at dette er en ny plattform for hans kongelige høyhet hvor han kommuniserer direkte med folket, melder Aftenposten.

Oppdatering
Siden har en rekke avdelinger hvor man oppdateres på de siste kongelige nyheter, får følge med i den fyrstelige avtaleboken, får innblikk i Prinsen av Wales sin konstitusjonelle rolle, hans interesser og hvilke saker prinsen personlig brenner for, gå gjennom et kongelig fotoalbum og lignende.

Folkelige kommentarer
Folk kan dessuten si sin mening om prinsens gjøren og laden, komme med spørsmål og kommentarer, eventuelt forslag til ting kongehuset og særlig den fremtidige monarken burde engasjere seg i. Hoffet opplyser at de ikke kan gi hver enkelt kommentar noe svar fra Prinsen, men et utvalg av de innkomne svarene vil bli lagt ut på nettet.

Så spørs det da om siden vil bidra til å øke prinsens noe ustabile popularitet.

Stikk innom sidene på: www.princeofwales.gov.uk