Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Windows 2000 uten problemer

TELEGRAM: Bill Gates (bildet) og Microsoft sier at selskapet ikke får noen problemer som følge av at navnet Windows2000 allerede er registrert. Det kan se ut til at Microsoft løser saken direkte med eieren av domenenavnet og varemerket.

Gates, Bill NY2

Microsoft sa i forrige uke at Windows NT 5.0 skulle endre navn til Windows 2000. Da ville det jo ha vært naturlig å ha en webside til produktet, men adressen med navnet www.windows2000.com er allerede opptatt.

Blir løst
Nå hevder altså Microsoft at dette ikke blir noe problem. Og de kan ha rett.

– Jeg er en stor tilhenger av Microsoft. Jeg har ikke noe utestående med dem, sier Bob Kerstein, som har registrert varemerket og com-adressen. Dermed antyder han at det løser seg til slutt.

Windows2000-siden brukes til å tilby live bilder fra kameraer over hele verden.

Visste om siden
– Vi vet om websiden, og vi visste om den allerede før vi annonserte Windows 2000-navnet. Jeg tror ikke det vil påvirke oss, ettersom vi har navngitt Windows med årstall siden 1995, sier Adam Soan i Microsoft til TechWeb.

Annonse