Annonse


Viktig omstilling hos ASK

Dermed har ASK asa dekket alle viktige segmenter i markedet med sitt distribusjonsnett, og lagt et godt grunnlag for videre fremgang i Norge, skriver ASK asa i en pressemelding.

Utvider garanti
Nytt i forhold til disse avtalene er at det kun er disse tre distributørene som har rett til å utføre service på ASK-produkter. Samtidig utvider ASK garantiperioden på seriene Impression A4 og Impression A6 fra ett til to år.

Kunder som har handlet hos andre distributører vil få nye garantibevis og oppfølging innefor den nye ordningen ved å henvende seg til en av de tre nye distributørene.

Viktig omlegging
ASK mener at omleggingen betyr at selskapet har styrket sin posisjon som markedsleder i Norge. Adm. direktør Ole Jørgen Fredriksen i ASK asa hevder at bedriften er avhengig av distributører som deler ASKs grunnleggende filosofi og som har kapasitet og kompetanse til å følge med i den rivende markedsutviklingen.

ASK asa er ledende innenfor fremstilling av Liquid Crystal Display (LCD) og Digital Micromirror Device – høyoppløslige skjermer til PC-er, arbeidsstasjoner, video og audiovisuell industri.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse