Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Janco skal ha 300 ansatte

OSLO: Navnet Janco Multicom er stadig vekk å finne på stilling ledig-sider i dags- og fagpressen. Adm. direktør Lars Helgerud Andersen forteller at det blir ansatt nye folk nesten daglig.

Tidligere i høst var målet 80 nye personer inn i løpet av høsten og vinteren. Dette skulle hovedsakelig være folk innen tele- og datarelaterte arbeidsområder. For tiden er det om lag 250 årsverk i Janco Multicom. I løpet av 1999 regner direktøren med at staben er økt til 300.

Satser (inter)aktivt
– Vi trenger flere folk på alle arbeidsområder, men mest innenfor områdene tele, internett og data. I tillegg får vi behov for flere folk som skal jobbe med kabel-tv når vi etter hvert får mer og mer interaktive tilbud mot fjernsynet, sier Andersen.