Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ikke Windows 2000 likevel?

TELEGRAM: Bill Gates (bildet) og Microsoft kunngjorde nylig at det var over og ut for Windows NT 5.0. Navnet skulle endres til Windows 2000. Men det spørs om det blir noe av det – navnet er nemlig opptatt.

Gates, Bill NY2

Omtrent en uke etter at Microsoft fortalte verden at navnet skulle endre, har de møtt problemer. Det er nemlig noen andre som eier rettighetene til varemerket Windows 2000.

Har skjedd før
Mannen som eier rettighetene heter Robert Kersten, og har tidligere jobbet som sjef for finansavdelingen i McCaw Cellular, skriver TechWeb.

Microsoft hadde et tilsvarende rettighetsproblem med Internet Explorer tidligere i år, men det løste seg til slutt. Og muligens blir det en løsning denne gangen også. For det er utrolig hvilke problemer som kan løses bare dollarbunken blir stor nok.