Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Få regningen på nett

TELEGRAM: Tele Danmark tilbyr nå sine kunder elektroniske regninger for bruk av mobiltelefon. Samtidig kommer spesifiserte regninger over det vanlige telenettet.

EDI innebærer elektronisk overførsel av dokumenter. Av hensyn til sikkerhet må alle godkjente virksomheter ha ett eget registreringsnummer. Men ordningen gjør at bedriftene kan slippe en god del administrasjon.

Gratis regning
– Det er en rekke fordeler, sier produktsjef Lars Glade i Tele Danmark mobil. – Firmaene slipper å taste inn opplysninger på nytt, og en slipper å bruke ressurser på arkivering, post og kopiering.

Glade foreslår også å lage avtaler om hvem som kan bruke firmaets telefoner til eget bruk. Da kan en skille ut privatsamtalene med et par tastetrykk, det samme gjelder for mobilsamtaler. Å få regninger over EDI er gratis for den enkelte bedrift.

Stikkord: Mobil