Annonse


Dansk PC-blad med virus

Et av Danmarks mer utbredte datablader – Privat Computer – oppnådde å havne i den danske dagsrevyen – TV-avisen før helgen. Men ikke helt som ledelsen hadde ønsket. Med bladet følger en CD – og med i denne CD’en ligger blant annet programmet Back Orifice.

Farlig på nett
Dette er et program som flere nettleverandører har advart mot. Det gjør det mulig for uvedkommende å koble seg til datamaskiner som er på Internett.

– Det er desverre tale om en fatal mangel på dømmekraft hos sjefredaktøren, sier Privat Computers ansvarlige utgiver Klaus Nordfeld til danske Computerworld.

Nytt blad og CD
Han besluttet mandag at alle eksemplarene av bladet skal samles inn fra samtlige utsalgssteder i Danmark. Bladet er i ferd med å lage et nytt opplag CD’er, som skal sendes ut til alle abonnenter. Denne gangen er det med et program som fjerner Back Orifice.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse