Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Lyse tider for SOL

OSLO: SOL skinner og lyser mer enn før. Nå fortelles det om ny oppslagsrekord på ukenivå. I uke 43 hadde SOL ikke mindre enn 6,5 millioner oppslag totalt. Det er 300 000 flere oppslag enn uken før.

– Det er stadig flere som kommer på nett. Vi har begynt å produsere egne nyheter i stedet for å legge ut linker. Vi skriver mindre om hva som er inne i en datamaskin. Og Altavista-avtalen som muliggjør utenlandske søk betyr en del.

Kan ikke klage
Slik forklarer kommunikasjonsdirektør Lasse Gimnes i SOL de hyggelige tallene.

Og det er hyggelige tall. For i uke 28 hadde SOL 3,4 millioner oppslag. Og i uke 34 var tallet 4,4 millioner.

Gledelig forandring
– Dessuten hadde vi 892.000 oppslag på Sol Børs, og dette tallet er utenom de 6,5 millionene. Årsaken til dette er at vi ikke eier SOL Børs alene. Vi eier 51 prosent og Hugin eier resten, sier Gimnes til ITavisen.

Han slår fast at SOL gjør mye riktig for tiden, og gleder seg over gode nyheter i en periode der det har vært mest negativt å lese om SOL. Og slik ser han på fremtiden:

– Vi ser på ulike muligheter for et redaksjonelt samarbeid og vi prater med noen aktører. Men jeg tror at vi vil fortsette å øke. Vi må være mer optimistiske enn å stagnere på dette nivået, sier Gimnes.