Annonse


Lomme-PC med norsk vri

Ide Data er et lite tremanns datafirma i Holmestrand, som ble opprettet i vår. Firmaet lager norske programmer til lommePC-er. De har spesialisert seg på nytteprogrammer til markedslederen PalmPilot. Men de lager også programmer til lommePC-er med Windows CE.

Norske programmer
Daglig Leder Truls Chr. Hansen opplyser til ITavisen at de allerede har tre norske programmer klare for salg til PalmPilot og den nye versjonen PalmIII.

AutoLogg er kort og godt en elektronisk kjørebok, der du registrerer når og hvor du kjører, samt antall kilometer. Blant annet nyttig for de av oss som får kjøregodtgjørelse av arbeidsgiver.

Annonse
UtgiftsLogg er et program for å føre opp utgifter. Dermed har man alltid for hånden en oversikt over hva pengene går til.

Passord man glemmer
PassordBase er programmet som hjelper deg å huske alle passord og tallkoder som stadig flere plastkort “pålegger” oss å bruke.

Programmet krypterer passordene/tallkodene med 64 bit. Dermed trenger du bare å huske ett passord for å bruke alle de andre.

Priser
Alle programmen koster kun 400 kroner, men dersom du vil samkjøre disse programmene med din vanlige PC trenger du et Windows-program i tillegg, som også koster 400 kroner.

Ide Data opplyser at de for tiden har under utvikling et eget program for timeregistrering og et program for oppdatering av aksjeporteføljer.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse