Hopp til navigasjon Hopp til innhold

E-handel uinteressant

BERGEN: Næringslivet i Bergen sviktet årets Teknologidager, der temaet ”elektronisk handel” sto i sentrum. Det var flere utenbys fra som deltok på konferansen en det var fra selve Bergen.

På tirsdag kunngjorde Telenor Nextel og New Media Science en strategisk samarbeidsavtale som skal bidra til at 6 av 10 norske bedrifter vil drive aktiv netthandel neste år.

Få bergensere
Bergenserne derimot, lar elektronisk handel være elektronisk handel. Bare en håndfull ønsket å benytte seg av de mulighetene Teknologidagene ‘98 ga til å sette seg inn i den siste utviklingen på området.

Av de vel 50 deltakerne på den hyperaktuelle konferansen, var det bare et 20-talls personer som hørte hjemme i byen, i følge arrangørene.

Fortviler
Leder for Dataforeningen i Bergen og Hordaland, Gro A. Nesse fortviler over den dårlige oppslutningen fra det lokale næringslivet.

Hun velger imidlertid å tro at forklaringen ikke er manglende interesse for temaet elektronisk handel, men at arrangementet kolliderte i tid med flere lignende tilstelninger andre steder i landet.