Annonse


Visma gjør det bra

Men det trenger ikke å stoppe der. Visma regner nemlig med en enda høyere omsetning i fjerde kvartal. Dette trenger imidlertid ikke bety at resultatet blir spesielt høyere.

Tjener på problem
Likevel ser det positivt ut for selskapet som satser på å tjene penger på år 2000-problemet.

– Innen våre markeder finnes en rekke bedrifter som ennå ikke har forberedt seg på overgangen. Generelt lavere vilje til å investere vil i stor grad bli kompensert med tvingende behov for nye løsninger, skriver selskapet i resultatrapporten.

Godt resultat
Når det gjelder tredje kvartal 1998 ble driftsresultatet på 10,1 millioner kroner, mot 3,1 millioner i samme periode i fjor. Driftsinntektene var på 70,4 millioner kroner, tallet for samme periode i fjor var 64,8 millioner i fjor.