Annonse


Kjempesuksess for IT

NetCom steg med hele 6.13 prosent og endte dagen på 225 kroner. Flere meglerhus anbefaler aksjen for tiden, med et kursmål på rundt 240 kroner.

Sterke Tom
Merkantildata hadde også en meget fin dag. Aksjen steg med 5.50, noe som tilsvarer en økning på 8.33 prosent. Også denne aksjen er anbefalt av mange i disse tider. Men når det er sagt, så finnes det mange gode kjøp på Oslo Børs nå om dagen.

Merkantildata legger frem resultatet for tredje kvartal torsdag, og det er ingenting som tyder på at Tom Adolfsen kommer til å skuffe markedet. Delphi anbefalte aksjen 21. oktober, og da var kursen på 59 kroner. Delphi hadde satt 70 som kursmål, og tirsdag ble aksjen sist omsatt for 71.50.

Ikke seriøs vinner
Iterated Systems, som driver innen digital bildebehandling og komprimering ble dagens ”vinner”. Aksjen endte opp 20 prosent, etter å ha vært helt oppe på 40 prosent tidligere på dagen.

Annonse
Kjøper ville gi 10 kroner, mens selger ville ha 20 kroner ved lunsjtider. En handel på 2000 aksjer ble gjennomført på 14 kroner og vips var aksjen opp 40 prosent. Senere ble 1000 aksjer omsatt for 12 kroner. En total omsetning på 40.000 kroner og 3000 aksjer er selvsagt ikke nok til å kåre aksjen som en seriøs ”vinner”.

Positiv omtale
Tandberg Data ble sist omsatt for kroner 20,70 og har dermed begynt å stige igjen. Dette kan skyldes at flere meglerhus har uttalt seg positivt om aksjen den siste tiden. Tandberg Data steg med 11.89 prosent.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse