Annonse


Krasj for VW på nett

VW skulle altså ta det store steget, og ville åpne en bilhall på Internett. Dette ble svenskene gjort oppmerksomme på gjennom helsides annonser i forskjellige aviser. Informasjonen fløt, og mange ventet i spenning.

Datamaskin krasjet
Men da siden skulle lanseres klokken 03.45 om natten, skjedde det ingenting. En datamaskin hadde krasjet, og kundene ble møtt av følgende feilmelding:

“På grunn av uforutsette hardware-problemer og høy belastning kommer det til å drøye ytterligere noen timer før du kan teste Volkswagens nye bilhall på Internett. Vi ber om unnskyldning og håper på din forståelse. Hjertelig velkommen tilbake!”

Nå er jo ikke dette verdens største sak, men artig nok, spesielt ettersom det skjedde i Sverige.

Testet ikke ordentlig
– Det er klart det hadde vært morsommere om det hadde fungert, men vi ser ikke så alvorlig på det. Vi har kjempet for å komme før Volvo og SAAB, så systemet har aldri blitt testet ordentlig, sier Grels Friberger som er markedsføringssjef i VW Sverige.

Og det er en tankevekker for dere som kjører tyske biler. Vi de ikke tester systemene sine før de legges ut på Internett, så tester de kanskje ikke bilene før de selges heller?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse