Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Thai-dementi fra Telenor

OSLO: Telenor har funnet det nødvendig å gå ut med en pressemelding der de dementerer rykter om oppkjøp av Thailands nest største mobiloperatør, TAC. Pressetalsmann Dag Melgaard (bildet) benekter konkrete planer.

Melgaard, Dag NY

Bakgrunnen for dementiet er et oppslag i Dagens Næringsliv den 22. november der det blir hevdet at Telenor vil kjøpe en kontrollerende andel i Total Access Communications (TAC), med investeringer opp mot 2,5 milliarder kroner.

Ikke forhandlinger
– Telenor har lenge forsøkt å få fotfeste i sørøst Asia. Det er riktig at vi er i samtaler med flere potensielle partnere, men vi har ikke kommet til et stadie med reelle forhandlinger, sier pressetalsmann Dag Melgaard i Telenor.

Bekrefter samtaler
– Det har vært samtaler med flere mulige samarbeidspartnere i sørøst Asia, men det foreligger ingen konkrete planer. Følgelig blir enhver antydning om investeringsbeløp ren spekulasjon, sier Melgaard.

Stikkord: Mobil