Melgaard, Dag NY

Annonse


Thai-dementi fra Telenor

Melgaard, Dag NY

Bakgrunnen for dementiet er et oppslag i Dagens Næringsliv den 22. november der det blir hevdet at Telenor vil kjøpe en kontrollerende andel i Total Access Communications (TAC), med investeringer opp mot 2,5 milliarder kroner.

Ikke forhandlinger
– Telenor har lenge forsøkt å få fotfeste i sørøst Asia. Det er riktig at vi er i samtaler med flere potensielle partnere, men vi har ikke kommet til et stadie med reelle forhandlinger, sier pressetalsmann Dag Melgaard i Telenor.

Bekrefter samtaler
– Det har vært samtaler med flere mulige samarbeidspartnere i sørøst Asia, men det foreligger ingen konkrete planer. Følgelig blir enhver antydning om investeringsbeløp ren spekulasjon, sier Melgaard.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse