Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Prat om Nokia på nett

OSLO: Uten tvil et PR-stunt fra Nokia, men for deg en mulighet til å diskutere og utveksle erfaringer om mobiltelefoner. Prøv ut nettkonferansen, som arrangeres mandag ettermiddag mellom klokken 17.00 og 18.30.

Nokia 8810 kort
Det er Nokias web magasin Connecting People som inviterer til konferansen. Konferansen finner sted på «chat»-siden i Nokia Nomade Network, et on-line forum som Nokia har etablert.

Mobil livstil
– Den mobile livsstil eller nomade tilværelse, er et nytt fenomen i Skandinavia. Vi har opprettet Nokia Nomade Network som et «virtuel community» hvor alle fritt kan utveksle erfaringer, ideer og tanker om den mobile livsstil. Det er for å starte den dialogen at vi nå holder en on-line konferanse. Det blir selvfølgelig også muligheter til å stille spørsmål om våre produkter, , sier konferansens arrangør Mads Eriksen, produktsjef i Nokia Mobile Phones.

Det er fritt frem for alle å delta på Nokias on-line konferanse, også for de som ikke har mobiltelefon. Alt du trenger å gjøre er å logge deg inn på www.connectingpeople.nokia.no mellom klokken 17.00 og 18.30 og klikke på chat-site ikonet.

Stikkord: Mobil