Nokia 8810 kort

Annonse


Prat om Nokia på nett

Nokia 8810 kortDet er Nokias web magasin Connecting People som inviterer til konferansen. Konferansen finner sted på “chat”-siden i Nokia Nomade Network, et on-line forum som Nokia har etablert.

Mobil livstil
– Den mobile livsstil eller nomade tilværelse, er et nytt fenomen i Skandinavia. Vi har opprettet Nokia Nomade Network som et “virtuel community” hvor alle fritt kan utveksle erfaringer, ideer og tanker om den mobile livsstil. Det er for å starte den dialogen at vi nå holder en on-line konferanse. Det blir selvfølgelig også muligheter til å stille spørsmål om våre produkter, , sier konferansens arrangør Mads Eriksen, produktsjef i Nokia Mobile Phones.

Det er fritt frem for alle å delta på Nokias on-line konferanse, også for de som ikke har mobiltelefon. Alt du trenger å gjøre er å logge deg inn på www.connectingpeople.nokia.no mellom klokken 17.00 og 18.30 og klikke på chat-site ikonet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse