Annonse


Kvinnelig IT-topp

WRQ er et programvareselskap, og de står blant annet bak programmet @guard. Dette programmet er i stand til å fjerne banner-annonser, slik at nettsidene lastes raskere.

Satser norsk
Annica Persson skal videreutvikle salgskanalene og jobbe tett sammen med WRQs distributører.

– Dette er en spennende utfordring. Målet mitt er å øke markedsandelene våre i alle land, og jeg kommer til å satse spesielt på Norge, sier Annica Persson i en pressemelding. Hun arbeidet tidligere som salgssjef i Picture Tel Scandinavia – et selskap som satser på videokonferanse.

Sparer penger
WRQ utvikler og distribuerer programvare som knytter sammen, overvåker og sikrer bedriftsnettverk. WRQs produkter skal gi It-avdelingen bedre oversikt og kontroll over komplekse nettverk, samtidig som programmene deres skal kunne redusere kostnader.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse