Annonse


EDB asa kaster ut hjemme-PC

Leder for konsulentdivisjonen i EDB asa, Bjørn Thorell, mener at stasjonære hjemmedatamaskiner ikke er noen ideel løsning for bedriften. De ansatte kan kun jobbe hjemmefra, samtidig som ungene bruker mye av datakapasiteten til spill.

Mobil-PC bedre
– Hvis man har kommet et stykke videre, og målet er å få bedre kunderelasjoner, er bærbare PC-er etter mitt syn langt bedre enn vanlige PC-er. Da får vi en langt mer fleksibel arbeidssituasjon, sier Thorell til Aftenposten.

Endrer strategi
Konsulentlederen mener det eneste de ansatte trenger er en mobil-PC. Derfor skal EDBs 140 hjemmedatamaskiner nå skiftes ut.

– Vi gav hjemme-PC til de ansatte så tidlig som i 1995. Vi ønsket å gi de ansatte en mulighet til kompetanseoppbygging. Nå er ikke dette et behov lenger, sier Thorell.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse