Bluetooth Conference

Annonse


200 satser på Bluetooth

Bluetooth ConferenceDe neste tre dagene samles alle disse selskapene til en felle konferanse for å videreutvikle teknologien, heter det i en pressemelding fra Bluetooth. Et utkast til teknologiske spesifikasjoner legges fram i versjon 0.7

Mikrobølger
De 200 selskapene har alle knyttet seg til sammenslutningen “Bluetooth Special Interest Group”, som har navnet etter den teknologiske løsningen.

Bluetooth er en teknologi som muliggjør dataoverføring mellom elektroniske enheter som mobiltelefoner, PCer og skrivere via mikrobølger. Denne teknologien erstatter dermed kablene, og er mer anvendelig enn infrarød overføring som allerede finnes i dag.

Grunnleggerne av Bluetooth er de fem markedsledende selskapene Ericsson, Nokia, IBM, Intel og Toshiba. De som har sluttet seg til er blant andre 3Com, Compaq, dell, Hewlett-Packard, Lucent, Motorola, NTT DoCoMo, Phillips, Samsung, Siemens og Texas Instruments.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse