Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Digi får viktig kapital

TELEGRAM: Noen har sett lyset, og denne gang er det digi.no. Selskapet har nemlig fått penger igjen ved at eierne har foretatt en kapitalutvidelse.

Telenor Venture, Mosvold Farsund og Schibsted har altså puttet penger i selskapet, melder Nettavisen. Men hvor mye det er snakk om, vil man ikke ut med. Det er imidlertid klart at digi.no kan drive videre, i alle fall for en stund.

Videre drift
– Vi har besluttet en kapitalutvidelse som de tre eksisterende eierne står for på en generalforsamling i dag. Vi går ikke ut med beløpet, men digi.no har videre driftsmidler, sier styreformann i Internett Kanal 1, Rune Rinnan fra Telenor Venture til Nettavisen.

Digi.no har hatt det tøft så langt i 1998. Flere ansatte har blitt slanket vekk og tjenesten har ikke kunnet registrere en økning i antall besøkende på meningsmålinger den siste tiden.