Arkiv

Annonse


Telia verdsatt unormalt høyt

Arkiv

Tallene er høye i forhold til tidligere vurderinger.

Telia ble nemlig utsatt for en verdivurdering av fondskommisjonærene i Carnegie rundt årsskiftet 96/ 97. Da ble verdien anslått til 45 milliarder kroner. Og den svenske avisen Dagens Industri melder at deres børskronikør vurderte Telia til å være verdt 75 milliarder i mai i år.

Vakre tall
Lars Berg kom med opplysningene på Telias Framtidsseminarium i Stockholm. Han spådde også dette om de neste resultatene:

Annonse
– Vi kommer til å levere et svært vakkert resultat i år, på nesten syv milliarder kroner.

Hjelp fra Italia
Fjorårets resultat etter finansielle poster var 4 milliarder svenske kroner, skriver Dagens Industri. Men i år får Telia også en gevinst på 3,3 milliarder etter at de solgte seg ut av den italienske mobiloperatøren Omnitel.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse