Arkiv

Annonse


Ny topp i Telenor Bedrift

Arkiv

På tampen av fjoråret ble visekonsernsjef Jon Fredrik Baksaas plassert i sjefsstolen i Telenor Bedrift for å rydde opp. På to år har antall ansatte blitt redusert fra 5.000 til å bli 1.900. Enheter med tap har blitt skilt ut, og igjen står en slanket bedrift som nærmer seg plusstall. Det betyr at ryddejobben er gjort.

Rykker opp
Styret i Telenor Bedrift har med virkning fra i dag utnevnt Thor Halvorsen til administrerende direktør i Telenor Bedrift.

– Hovedjobben min i Telenor Bedrift blir å få årets økonomiske resultat på plass. Prognosene ser bra ut, og ledergruppen vil fortsette den kursen Baksaas har staket ut, sier Thor A. Halvorsen, ny administrerende direktør i Telenor Bedrift

Annonse
Styreformann
Jon Fredrik Baksaas gjenopptar vervet som styreformann i Telenor Bedrift og fortsetter som visekonsernsjef i Telenor med ansvar for konsernets aktiviteter i Norge.

– Jeg vil fremdeles ha en aktiv rolle i den videre utviklingen av Telenor Bedrift. Det blir både som styreformann i selskapet, men også gjennom min daglige jobb som Norges-sjef. En av hovedoppgavene fremover blir å sikre at Telenor fremstår mer helhetlig gjennom videreutviklingen av Telenors organisasjon, sier Baksaas.

Fra egne rekker
Thor Halvorsen (45) begynte 1. februar i år som viseadministrerende direktør for Telenor Bedrift med ansvar for produktledelse og videreutvikling. Thor Halvorsen har vært administrerende direktør for Telenor Nett i perioden 1995-98, og var før det leder for Teletotal AS med ansvar for Telenors storkundeaktiviteter.

Det er ingen endringer for øvrig i ledergruppen i Telenor Bedrift, og Erik Johannessen fortsetter som viseadministrerende direktør. Thor Halvorsen vil inntil videre fortsatt ha ansvar for produktenhetene i Telenor Bedrift.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse