Sportster Voice-Fax Modem

Annonse


Gratis oppgradering av modem

Sportster Voice-Fax Modem

Alle som har et U.S Robotics Sportster Voice-modem har siden i vår fått tilbud om å bytte til et nytt V.90-modem med 56K-teknologi. Dette har vært gratis for alle som har oppgradert til x.2-teknologi. 3Com tilbyr dette for å gi modemkundene tilgang til den aller siste og raskeste modemteknologien, skriver selskapet i en pressemelding.

Følger standarder
– Ett av vårt viktigste prinsipper er å følge etablerte standarder. Vi vil gi alle som har kjøpt et 3Com Sportster Voice-modem muligheten til å oppgradere til V.90-teknologi. Og kampanjen har vært vellykket, sier Fredrik Larsen, produktansvarlig i 3Com Norge, i pressemeldingen.

V.90-standarden gjør det mulig å kommunisere mye raskere med for eksempel en Internett-leverandør. Det betyr kortere ventetid, og lavere telefonutgifter for privatpersoner som kobler seg på Internett hjemmefra, og for mindre bedrifter.

Annonse
Må betale porto
Har du Sportster Voice Modem, eksternt eller internt, kan du registrere deg for oppgradering på 3Coms hjemmesider. Du må klare deg uten modem i høyst sju arbeidsdager, og du må selv stå for portokostnader.

Men like fullt er det et meget bra tilbud…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse