Arkiv

Annonse


Telenor tregere enn NetCom

Arkiv

TV2 og NetCom inngikk i desember i fjor en samarbeidsavtale der NetComs abonnenter kan få meldinger fra TV2s Tekst-TV på mobiltelefonen. Først i dag, tirsdag 20. oktober, kan Telenor Mobil varte opp med et tilsvarende tilbud for sine kunder.

Samarbeid
Et samarbeid mellom NRK Aktivum og Telenor Mobil gir for første gang mobilbrukerne mulighet til å lese all informasjon på NRKs Tekst-TV, fra sin mobiltelefon. Selskapene regner med betydelig interesse for oppdaterte nyheter og sportsresultater, melder Telenor i en pressemelding.

Tjenesten vil inngå i tjenestene fra Mobilinfo, som den hittil mest omfattende. Mobilinfo gir allerede tilgang til informasjon om faste og mobile telefonnummer, vær, nyheter, børsinformasjon etc.

Annonse
150.000 kunder
Viseadm. direktør i Telenor Mobil, Jo Lunder, mener avtalen med NRK Aktivum kan gi god uttelling for Mobilinfo-tjenesten, som i dag brukes aktivt av nær 150.000 mobilkunder.

Tjenesten gir mulighet for å lese spesifikke sider av tekst-TV, slik det i dag gjøres ved hjelp av TV-ens fjernkontroll. I tillegg kan du abonnere på forskjellige kategorier, som for eksempel kan du velge utenriksnyheter fem ganger om dagen.

Foredler NRK
– For NRK er dette en utvidelse og foredling av et av våre eksisterende og mest populære tilbud, nemlig den svært pålitelige Tekst-TV tjenesten. Samtidig er det en nyvinning for NRK, i den forstand at vi leverer innholdet, mens Telenor tar seg av formidlingen ut til en ny type terminaler – mobiltelefonene, sier Arne Wam, administrerende direktør i NRK Aktivum.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse