Annonse


Bærbar råtass fra Dell

Inspiron-serien kompletterer den allerede etablerte Latitude-serien. Allikevel er ikke Inspiron noen nyhet, serien har vært til salgs på andre markeder, men det er først nå den skal selges i Norden. I forbindelse med etableringen her lanseres den nye modellen Inspiron 7000.

Bedre enn vanlige PC-er
Inspiron 7000 innehar rekorden blant bærbare maskiner når det gjelder grafikkytelse. Det er den første maskinen på markedet som tar i bruk den avanserte grafikkretsen ATI Rage Pro, som kan kombineres med 8 MB minne. Dell hevder at grafikkytelsen er bedre enn i de fleste stasjonære maskiner med 400 MHz Pentium II-prosessorer.

– Med denne maskinen henvender vi oss til brukere som har en bærbar maskin som erstatning for en stasjonær PC, sier Hans Seime, som er produktsjef i Dell i en pressemelding.

Annonse
Alt samtidig
Inspiron 7000 har en Intel Pentium II-prosessor på 300 eller 266 MHz. Du kan velge mellom 15 eller 14 tommer skjer, og du kan få inntil 192 MB RAM. Størrelsen på harddisken kan variere fra 4 til 8 GB.

Nå slipper du også separate moduler for CD-ROM og diskettstasjon. Begge enhetene kan brukes samtidig.

Billig fornøyelse?
Dell Inspiron 7000 D300LT med 300 MHz Pentium II MMX-prosessor, 64 MB RAM, 4,0 GB harddisk, 15″ XGA-skjerm og DVD-spiller med MPEG2-kort koster 26.590 kroner eks. mva.

Med 24x CD-ROM i stedet for DVD-spilleren er prisen 24.390 kroner eks. mva.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse