Annonse


Ny Netscape til uka

I følge den amerikanske nettavisen TechWeb kan det være snakk om at Netscape gjør den nyeste versjonen tilgjengelig allerede mandag. Den var ikke ventet før på slutten av året.

Markedsandeler
Når Netscape slipper sin siste nettleser så er det med håp om å gjenvinne markedsandeler. Og de er på gang: I følge en amerikansk markedsundersøkelse har Microsofts nettleser Explorer mistet fem prosent av bedriftsmarkedet, og er nede på 40 prosent. Netscape skal ha 60 prosent av dette viktige markedet, i følge Reuters.

4.000 forbedring
Netscape skryter av utrolige 4 000 forbedringer i forhold til forrige versjon.

De mest interessante forbedringene er at nettleseren nå kommer med RealPlayer 5.0 ferdig installert. Dette er et program som gjør det mulig å høre lydfiler som er lastet ned fra nettet. Videre kommer den med Headspace Beatnik, som er et program for både lyd og bilde. Macromedia Flash er også ferdig installert, og gir brukeren større muligheter for å se animerte bilder og relativt tung grafikk.

Communicator 4.5 skal også være blitt bedre på å håndtere post. En ny finnese er at programmet kan gå inn og lese postfilene i Microsofts Outlook 98, Outlook Express, og i Eudora.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse