Annonse


PC-systemer i vinden

Driftsinntektene i selskapet økte i forhold til samme kvartal i fjor. Da var tallet 17,7 millioner kroner, mens selskapet i 1998 kan vise til driftsinntekter på 26,1 millioner kroner. Dette tilsvarer en økning på 47,6 prosent. Driftsresultatet økte med 46,4 prosent, fra 16,3 millioner kroner til 23,8 millioner kroner.

Positive signaler
PC-systemer har registrert en sterkt økning i etterspørselen av salgsstøttesystemet Rubicon Sales Office, og selskapet håper at omsetningen skal øke betraktelig i tiden fremover.

Oslo Børs melder at flere på innsiden har kjøpt aksjer i selskapet, noe som ofte er et positivt signal til markedet. I tillegg er Svein Ørbeck ansatt i en ny stilling i selskapet. Han blir direktør for strategi og forretningsutvikling, melder Oslo børs.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse