Annonse


Telenor ga bort PC-er

Parkens formål er å oppmuntre til økt samkvem mellom palestinsk og israelsk ungdom. Telenor ville støtte dette formålet og ga 20 nyinnkjøpte datamaskiner med skrivere, og annet utstyr. Dette forteller informasjonssjef Lise Gullberg i Telenor Nett til ITavisen.

Telenor sto for opplæring
Telenor Nett har hatt spesialister i Gaza flere ganger for installasjon. De har også lar lært opp de lokale ingeniørene som skal være ansvarlig for den daglige driften.

Stort behov
Johan Jørgen Holsts Minnepark kommer som et sårt tiltrengt kultur- og opplæringssenter senter for ungdom i et av de fattigste områdene i Gaza. Her er det behov for absolutt alt, opplysning, opplæring, kunnskap, maskinvare…

I tillegg til dataavdelingen finnes kino, musikkrom, et senter for fysisk aktivitet, teater, kafeteria, et uteområde med lekeapparater og flere sportsbaner. Driften de to første årene skal betales fra Norge.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse