Jobs, Steve

Annonse


Apple i pluss

Jobs, Steve– Apple vokser raskere enn markedet dette kvartalet. Og det er første gang på fem år, sier Steve Jobs i Apple i en pressemelding.

Apples finansielle posisjoner lykkes og blir bare bedre og bedre. Pengene har kommet stødig inn så langt i år, og livet ser lyst ut for selskapet. Og når iMac’en selger som bare det, kan også fjerde kvartal bli bra.

Snuoperasjon lykkes
I samme kvartal i fjor gikk Apple med 1,2 milliarder i minus. Selskapet har altså foretatt en snuoperasjon av de store, og har lyktes. I tillegg har selskapet solgt 28 prosent flere enheter enn i fjor. Så selv om Apple og Mac fortsatt ikke er blant de mest solgte produktene, så tjnes det fortsatt penger.

Forbedret omsetning
I løpet av året – så langt – har Apple omsatte for 44 milliarder kroner og har netto inntekter på 2,3 milliarder kroner. Dette er en klar forbedring i forhold til 1997 da selskapet hadde 7,5 milliarder i underskudd.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse