Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Start egen auksjon på nett

NEW YORK: Tom for forretningsideer? Start en auksjon på Internett. Tanken er ikke ny, men nå er det enklere enn noen gang å starte opp. OpenSite fra USA har programvaren du trenger.

OpenSite Auction

OpenSite fikk prisen Best in Show i kategorien elektronisk handel under Fall Internet World 98 i New York.

Budrunde i sanntid
OpenSite ble stiftet i 1996 og tilbyr et program som gjør det mulig for deg å bygge din egen auksjonsside. Så langt har godt over 150 selskaper kjøpt programvaren, og laget sine egen auksjoner.

Programmet fungerer ryddig og greit, og gir kundene fortløpende informasjon om budrunden. Om Erik fra Trondheim er villig til å gi 400 kroner for stolen som selges, kan Karsten fra Sotra se det umiddelbart. Samtidig innser han at han er en gnier, som bare vil gi 50 kroner for den samme stolen.

Kjøp vin på nett
Programmet har blitt veldig populært i USA, og OpenSite har bygd opp en imponerende kundebase som står bak vinauksjoner, instrumentauksjoner og sportsutstyrsauksjoner på nettet. For å nevne noe.

Versjon 3.1 av programvaren kommer på CD i løpet av kort tid, og ble presentert på Fall Internet World 98. Denne versjonen har en bedre utviklet sikkerhetsløsning enn forgjengerne og er i tillegg meget lett å installere.