CDuctive

Annonse


Nettmusikk forfører

CDuctive

En CD fra selskapet kan inneholde 72 minutter musikk. Du må betale ca. 37 kroner for første låt. Deretter koster hver låt omtrent 7 kroner. Du behøver heller ikke velge låter av bare en artist, ei heller artister tilhørende ett og samme selskap. Du har hundrevis av artister og 150 forskjellige plateselskap å velge mellom.

Obskurt og uavhengig
Haken er at det stort sett er små, obskure og uavhengige selskaper som er med på CDuctives forretningsidé. De store, etablerte plateselskapene glimrer med sitt fravær.

Det betyr at dersom du vil du ha noe ut av tilbudet er gode kunnskaper innenfor musikkgenre som urban, electronic, indie, glam, industrial, etc. nærmest en forutsetning. Vi oppdaget dog et par kjente navn, eksempelvis Beck og gruppa Hole.

Annonse
Økende omsetning
De store selskapene snuser på distribusjonsformen, og det burde de kanskje. En talsmann for CDuctive sier nemlig til the Independent at omsetningen øker med 40 prosent per måned.

Ved ikke å sende musikken over nettet, slipper CDuctive å være bekymret for piratvirksomhet. De hevder også at de kan bruke mer ressurser på hver enkelt artist når de markedsføres over Internett.

Adressen er: www.cductive.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse