Annonse


NetCom først i verden

Mobiltelefonen kan brukes til mer enn bare prat. NetCom er først i verden når de nå tilbyr mobilabonnentene skreddersydd trafikkinformasjon levert til deres mobiltelefon, skriver NetCom Nettservice i en pressemelding.

Står trafikken?
NetComs trafikkinformasjon vil i første rekke dekke Stor-Oslo, og baserer seg først og fremst på Radio 1s løpende helikoptermeldinger om trafikkmønsteret i hovedstadsområdet. I tillegg kommer automatisk registrert trafikkinformasjon fra Statens Vegvesen og meldinger som blir ringt inn.

Det betyr for eksempel at en abonnent som bor i Asker kan sjekke om trafikken står på Lysaker før han drar hjemmefra.

50 kroner måneden
Et abonnement på tjenesten koster 50 kroner per måned. Tilfeldige brukere kan når som helst hente ned meldinger om trafikksituasjonen i Osloområdet. Prisen er kr 1,50 per melding.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse