Annonse


IT ble dagens vinner

Totalindeksen steg med 0,9 prosent, mens IT-indeksen la på seg såpass mye som 2,6 prosent. Og det var Sysdeco som ble dagens børsvinner. Aksjen steg med hele 20,8 prosent til 1,45. Visma, Norman Data Defense og Netcom steg også.

Flere meglere har anbefalt Merkantildata den siste tiden, og det har også Kapital gjort. Aksjen gikk som en kule mandag, og la også på seg litt på tirsdag. Aksjen ble sist omsatt for 54 kroner, opp to kroner. Og fortsatt er det et godt kjøp, i følge mange meglere.

Tøff tid
Tandberg Data har hatt en tøff tid, og særlig lystigere blir det ikke når mange meglere anbefaler salg eller hold i aksjen. Selskapet legger frem resultatet for tredje kvartal onsdag, og i den forbindelse har Reuters tatt en ringerunde for å høre hvordan analytikere ser på aksjen. Flere av dem antyder at selskapet legger frem et resultat som viser et resultat på 25 millioner minus før skatt. Bare en analytiker anbefaler kjøp av aksjen. TAD endte uforandret tirsdag, men spørsmålet er altså hva som skjer på onsdag.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse