Annonse


Solid IT i USA

Blant selskapene som ventes å legge fram gode tall er Apple. Selskapet har hatt tre kvartal med overskudd, og det ventes et solid overskudd også for året som helhet. Apple har ikke meldt om overskudd på årsregnskapet siden 1995.

Endringen i Apples favør skyldes blant annet introduksjonen av forbrukermaskinen iMac, som det skal ha blitt solgt over 150.000 stykker av etter introduksjonen i høst.

Apple endrer
Selskapet vil legge fram sine resultater senere denne uka. Apples skaper og høyst vedvarende midlertidige adm. direktør og styreleder Steve Jobs har varslet en pressekonferanse om selskapets resultater for fjerde kvartal onsdag – mens børsen stadig er åpen.

– Dette er i strid med Apples vanlige praksis, noe som kan tyde på pene tall, melder Nando Times.

Annonse
Gode tider
Et annet selskap som forventes å melde om gode resultat er IBM. Selskapet har nylig meldt om flere store kontrakter, og skal også ha hatt en vellykket introduksjon av sin nye serie servere.

Analytikeren David Wu sier til Nando Times at han forventer gode resultater fra Sun, som har hatt suksess når det gjelder tyngre datamaskiner, og har kommet opp i samme divisjon som HP og IBM.

Dårlige tider
Compaq forventer et dårlig kvartalsresultat, men mye av dette skyldes oppkjøpet av Digital i denne perioden.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse