Annonse


Norge sentralt i Ericsson

– I tillegg har vi allerede gjennomført de fleste organisatoriske endringene som må til som en følge av den nye strategien, sier Frydenberg videre. Han var selv til stede i San Diego i forrige uke, da den nye konsernledelsen presenterte sine nye veivalg for Ericsson-ledere fra hele verden.

Norge ikke truet
Under mandagens pressekonferanse i Stockholm sa konsernsjef Sven-Christer Nilsson til ITavisen at så lenge Ericsson Norge hevder seg i den interne konkurransen i Ericsson-konsernet, vil posisjonen innenfor blant annet utvikling av IP-teknologi ikke være truet.

Riktig satsing
– Dette viser at vår satsing på IP og datakommunikasjon har vært strategisk riktig, og at vi har en viktig rolle å spille innenfor fremtidens Ericsson-konsern, sier informasjonssjef Anne Rød i Ericsson Norge, til ITavisen.

– Nilssons uttalelse om at utviklingsvirksomheter, som fungerer godt, vil forbli i de landene de allerede er i, tar vi som et meget positivt tegn. Jeg ser kjempepositivt på de nye veivalgene, og ønsker den økte markedsfokuseringen velkommen, sier Rød.