Annonse


Norge sentralt i Ericsson

– I tillegg har vi allerede gjennomført de fleste organisatoriske endringene som må til som en følge av den nye strategien, sier Frydenberg videre. Han var selv til stede i San Diego i forrige uke, da den nye konsernledelsen presenterte sine nye veivalg for Ericsson-ledere fra hele verden.

Norge ikke truet
Under mandagens pressekonferanse i Stockholm sa konsernsjef Sven-Christer Nilsson til ITavisen at så lenge Ericsson Norge hevder seg i den interne konkurransen i Ericsson-konsernet, vil posisjonen innenfor blant annet utvikling av IP-teknologi ikke være truet.

Riktig satsing
– Dette viser at vår satsing på IP og datakommunikasjon har vært strategisk riktig, og at vi har en viktig rolle å spille innenfor fremtidens Ericsson-konsern, sier informasjonssjef Anne Rød i Ericsson Norge, til ITavisen.

– Nilssons uttalelse om at utviklingsvirksomheter, som fungerer godt, vil forbli i de landene de allerede er i, tar vi som et meget positivt tegn. Jeg ser kjempepositivt på de nye veivalgene, og ønsker den økte markedsfokuseringen velkommen, sier Rød.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse