Lesende penn

Annonse


Genial PC-penn

Lesende penn

BT forventer at en prototype av SmartQuill vil være i produksjon om nærmere to år, skriver Wired News. Forskningsleder Roger Payne i BT sier at etter hvert som flere og flere jobber i en verden uten faste kontorer vil det skapes et behov for enkle, kompatible løsninger.

Umiddelbar tilgjengelighet
I motsetning til en lomme-PC med knøttsmå tastatur og dårlig lesbarhet på skjermen, er den elektroniske pennen brukervennlig. Den gjør teksten umiddelbart tilgjengelig i det formatet du måtte ønske, inklusive en håndskrevet papirkopi.

Inne i pennen, som er noe større enn en vanlig kulepenn, er det plassert en chip som omformer håndskrift til datatekst. I det øyeblikket pennen plasseres i et datablekkhus, overføres teksten til et hvilket som helst dataverktøy.

Annonse
Mange funksjoner
Teksten kan også leses på en liten skjerm på siden av pennen. SmartQuill kan også fungere som en elektronisk 7. sans, kalender og kalkulator.

Du trenger heller ikke skrive pent for å bli forstått av SmartQuill, men du må være konsekvent, sier Payne. Han legger til at man også ser for seg en mer avansert variant der man kan kikke inn i den ene enden av pennen og se teksten i full størrelse på en virtuell skjerm.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse