Excite

Annonse


Samfunnet raskere på nett

Excite

Reuters melder at undersøkelsen fant ut at hele syv Internett-selskaper allerede gjenkjennes som såkalte “mega-merkenavn”, og kriteriene for å motta en slik tittel er at navnet på selskapet gjenkjennes av mer en 50 millioner amerikanere, det vil si over 25% av befolkningen i landet.

De syv selskapene som har klart dette er: America Online, Yahoo! Inc., Netscape Communications Corp., Amazon.com Inc., Priceline.com, Infoseek Corp., og Excite Inc.

Litt raskere
Priceline.com, et selskap som vil at kundene selv skal kunne prise flybilletter og nye biler, brukte bare 150 dager siden åpningen i april i år på at hele 62,5 millioner amerikanere gjenkjente navnet.

Til sammenligning kan det nevnes at i de gode gamle dager brukte en gigant som McDonald’s Corp. flere tiår på å bygge opp et like godt kjent merkenavn, melder Reuters.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse