Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Telenor-svikt på Gardermoen

OSLO: Kapasiteten i Telenors mobilnett på Gardermoen sviktet utendørs under flyttingen natt til torsdag. Innendørs i terminalbygningen fungere imidlertid dekningen utmerket hittil, sier dekningsdirektør Bjørn Amundsen (bildet) i Telenor Mobil.

– Mellom SAS teknisk og terminalbygget ble kapasiteten i nettet vårt for liten natt til åpningsdagen. Den storstilte flytteaksjonen var årsak til det, sier dekningsdirektør Bjørn Amundsen i Telenor Mobil kl. 07:30 torsdag morgen.

Blir bedret

– Her har vi bare en midlertidig installasjon. Inntil vi får installert en permanent løsning, vil muligens kapasiteten være for liten i noen uker framover, men inne i terminalbygget har kapasiteten vært tilstrekkelig – så langt, avslutter han.

Stikkord: Mobil